Grilovací klobása - Směs koření na klobásy
Kód: 989Související produkty
Detailní popis produktu
![]() |
Grilovací klobásy |
kořenící přípravek, sypká směs na klobásy
Tato směs je výborná na výrobu tradičních domácích klobás, které jsou vynikající jak do udírny, tak přímo na grill. Jemná šunková chuť.
Složení: pepř černý, saturejka, bazalka, petrželka, česnek, koriandr mletý, muškátový oříšek, mletý, cibule, dextróza, glukózový sirup, extrakty koření
Návod k použití: Skvělá volba při přípravě domácích klobásek jak do udírny, tak ke grilování pro celou rodinu. Na mlýnku umeleme maso na požadovanou zrnitost. Do vody vsypeme obsah sáčku koření, důkladně promícháme. Vodu přidáme dle vlastního uvážení. Plníme do vepřových střev.
Do klobásek můžeme přidat tvrdý sýr, sušené švestky nebo sušená rajčata.
Tepelně opracujeme v udírně a nebo opékáme na grilu.
Obsah sáčku je na 5 kg díla.
Obsah balení: 50g
Koření neobsahuje sůl.
Doporučujeme sůl pragandu a nebo sůl kuchyňskou s pragandou na polovinu (2%, teda 20g/1kg díla) , když budete dělat tenké klobásky, přidejte o něco méně soli tedy 18g na 1 kg díla. Nasypte na maso spolu s kořením a zamíchejte. Přidejte 3 dcl vody.
Do udírny nebo na grill dáme ideálně po 24 hod od zamíchání, aby proběhlo vybarvení dusitanem a masové dílo se zároveň prevonělo kořením. Naplňte do střev. Můžete grilovat, nebo dejte do udírny.
Přejeme Vám z Vašeho domácího tvoření radost a celé rodině Dobrou chuť.
Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer
Společnost Ramdam, s.r.o. má propracovaný a praxí prověřený systém práce s alergeny, tak, aby jimi nebyly kontaminovány jiné výrobky. Podmínky pěstování a zpracování prvotních surovin a i vlastní výrobní proces, přesto přinášejí rizika spojená s kontaminací výrobků. Touto větou si Vás dovolujeme upozornit na možnou přítomnost stopového množství alergenů v našich výrobcích.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření na klobásy, salámy |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.1 kg |