Láky na nakládání

Proč nakládat masa ? 

Nakládání masa má zásadní vliv na jeho výslednou chuť. Proces nakládání umožňuje, aby se do masa vstřebaly chutě a vůně z láku. Kombinace koření a bylinek se liší v závislosti na druhu masa a preferované chuti. Doba nakládání ovlivňuje intenzitu chuti. Čím déle se maso nakládá, tím intenzivnější bude jeho chuť. Je však důležité nepřekročit doporučenou dobu nakládání, protože to může vést k přesolení nebo příliš intenzívní chuti.

 

6 pozycji razem
lák zvěřina
Novinka
Marynata dziczyzna
Skladem (>5 szt)
69 Kč

Radost z domácího tvoření Nakládací lák na zvěřinu        

1663
pastrami hovězí
Novinka
Marynata Pastrami
Skladem (>5 szt)
69 Kč

Radost z domácího tvoření Nakládací lák na Pastrami        

1666
lák vepřové
Novinka
Marynata wieprzowa
Skladem (>5 szt)
69 Kč

Radost z domácího tvoření Nakládací lák na vepřové        

1665
lák hovězí
Novinka
Marynata wołowina
Skladem (>5 szt)
69 Kč

Radost z domácího tvoření Nakládací lák na hovězí        

1662
lák drůbež
Novinka
Przynęta na drób
Skladem (>5 szt)
69 Kč

Radost z domácího tvoření Nakládací lák na drůbež        

1661
lák ryby
Novinka
Przynęta na ryby
Skladem (>5 szt)
69 Kč

Radost z domácího tvoření Nakládací lák na ryby        

1664