Lák na hydinu

Kód: 1661
lák drůbež
Loading...
69 Kč
Skladem (>5 ks)

Radost z domácího tvoření

Nakládací lák na drůbež

 

 

 

 

Detailné informácie

Podrobný popis

 

Lák na drůbež 
výrobek neobsahuje přidaný glutaman sodný 

 

kořenící přípravek solící  směs na nakládání

Nakládací lák na drůbež se používá ke zvýraznění chuti a křehkosti masa. Nakládání umožňuje masu absorbovat chutě z marinády, což vede k bohatší a komplexnější chuti.

PŘÍPRAVA:

  • Obsah sáčku vsypeme do 5-6 litrů vody a povaříme 8-10 minut
  • Lák necháme vychladnout na teplotu kolem 5°C
  • Drůbež vložíme do láku tak, aby byla zcela ponořená
  • Necháme v chladu odležet po dobu 12-24 hodin
  • Po naložení drůbež vyjmeme z láku opláchneme a důkladně osušíme.

OBSAH BALENÍ: na 5-6 litrů láku přibližně 4 kg ryb, masa, zvěřiny nebo drůbeže

UPOZORNĚNÍ:

  • Nikdy nepoužívejte stejný lák na více kusů masa.
  • Po použití lák zlikvidujte

SLOŽENÍ: sůl jedlá bez jódu, mrkev granule, pastinák granule, celer nať, pepř černý celý, oregano, medvědí česnek, česnek plátky, nové koření, muškátový ořech mletý,

Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice

Hmotnost: 350 g             

Minimální trvanlivost : viz svár

Jedná se o velmi kvalitní sůl bez písčitých částic a prachu

Uschovejte v suchu a chladnu do 25 stupňů C  mimo dosah slunečního světla

 

Společnost Ramdam, s.r.o. má propracovaný a praxí prověřený systém práce s alergeny, tak, aby jimi nebyly kontaminovány jiné výrobky. Podmínky pěstování a zpracování prvotních surovin a i vlastní výrobní proces, přesto přinášejí rizika spojená s kontaminací výrobků. Touto větou si Vás dovolujeme upozornit na možnou přítomnost stopového množství alergenů v našich výrobcích.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Dodatočné parametre

Kategória: Na víkend řezníkem
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.36 kg
EAN: 8595599903839

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola