Drůbeží bujón bez přidaného glutamanu
Kód: 185Související produkty
Mletá masa, nádivky, hamburgery, zapékané pokrmy Obsah balení: 50g
Dárková sada koření ( Ilustrační foto) V CENĚ VARIANTY: Grilovací koření bez soli Kmínový pepř na maso Bylinkový dresing bez lepku Texas steak Vegánek...
Dárková sada koření a výrobků pro domácí dobroty " Na víkend řezníkem " V CENĚ VARIANTY: Paprika maďarská sladká TOP Quality Česnek sušený granule...
Dárková sada koření V CENĚ VARIANTY: Vegetka Dobrotka bez glutamanu sodného Šípková omáčka Mletá masa Chlebové mňam...mňam...
Detailní popis produktu
![]() |
Drůbeží bujón bez přidaného glutamanu |

kořenící přípravek, sypká směs
Zesílení chuti připravovaného slepičího vývaru, k dochucení omáček nebo výpeků.
Složení: sůl jedlá max.55 %, dextróza, škrob, cukr, rostlinný olej (řepkový), aroma, celer, sušená zelenina (česnek, mrkev, petrželová nať) barvivo (riboflavin), koření, emulgátor E433, protispékavá látka E551
Kuchyňské použití: Vývar je určený k rychlé přípravě drůbeží polévky nebo jako ochucovadlo. 2 lžíce základu na 1 l vody (dle chuti) přidat zeleninu a zavářku. Povařit a silná drůbeží polévka je hotová.
Obsah balení: 80g
Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice
Společnost Ramdam, s.r.o. má propracovaný a praxí prověřený systém práce s alergeny, tak, aby jimi nebyly kontaminovány jiné výrobky. Podmínky pěstování a zpracování prvotních surovin a i vlastní výrobní proces, přesto přinášejí rizika spojená s kontaminací výrobků. Touto větou si Vás dovolujeme upozornit na možnou přítomnost stopového množství alergenů v našich výrobcích.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Koření |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.09 kg |
| EAN: | 8595599900227 |
Dezerty - Dorty - Dekorace - Nápoje - Svíčky - Mýdla
Dárková sada na cesty V CENĚ VARIANTY: ochutnejte náš mix do karavanu, na chatu, na cesty Ryba mořská grilovaná Bylinkové máslo Vaříme na cestách box instantních...
Polévky, zelenina,drůbež Obsah balení: 80g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

