Láky na nakládání

Proč nakládat masa ? 

Nakládání masa má zásadní vliv na jeho výslednou chuť. Proces nakládání umožňuje, aby se do masa vstřebaly chutě a vůně z láku. Kombinace koření a bylinek se liší v závislosti na druhu masa a preferované chuti. Doba nakládání ovlivňuje intenzitu chuti. Čím déle se maso nakládá, tím intenzivnější bude jeho chuť. Je však důležité nepřekročit doporučenou dobu nakládání, protože to může vést k přesolení nebo příliš intenzívní chuti.

 

Nejprodávanější

Lák na Pastrami
Skladem (>5 ks)
1666
 
79 Kč
Lák na vepřové
Skladem (>5 ks)
1665
 
79 Kč
Lák na ryby
Skladem (>5 ks)
1664
 
79 Kč

Řazení produktů

6 položek celkem

Výpis produktů

lák drůbež
Novinka
Lák na drůbež
Skladem (>5 ks)
79 Kč

Radost z domácího tvoření Nakládací lák na drůbež        

1661
lák hovězí
Novinka
Lák na hovězí
Skladem (>5 ks)
79 Kč

Radost z domácího tvoření Nakládací lák na hovězí        

1662
pastrami hovězí
Novinka
Lák na Pastrami
Skladem (>5 ks)
79 Kč

Radost z domácího tvoření Nakládací lák na Pastrami        

1666
lák ryby
Novinka
Lák na ryby
Skladem (>5 ks)
79 Kč

Radost z domácího tvoření Nakládací lák na ryby        

1664
lák vepřové
Novinka
Lák na vepřové
Skladem (>5 ks)
79 Kč

Radost z domácího tvoření Nakládací lák na vepřové        

1665
lák zvěřina
Novinka
Lák na zvěřinu
Skladem (>5 ks)
79 Kč

Radost z domácího tvoření Nakládací lák na zvěřinu        

1663

Ovládací prvky výpisu

6 položek celkem