Lahůdková pečená paštika - směs koření na domácí tvoření
Kód: 1400Detailní popis produktu
Lahůdková pečená paštika |
kořenící přípravek, sypká směs
Co budeme potřebovat:
2,6 kg laloku nebo vepřového boku, 1,2 kg vepřových jater ( druh masa je na Vaší volbě), 1 litr vývaru, sklenice na zavařování nebo střevo na paštiky, 80g pragandy ( dusitanové soli), kterou můžete nahradit solí kuchyňskou nebo namíchat na polovic
Příprava :
Na mlýnku umeleme maso na nejmenší velikost 5-10mm. Do pomleté směsi přidáme koření, které promícháme ve vývaru, aby bylo rovnoměrně rozptýleno v díle.Doporučujeme sůl Pragandu nebo napůl s kuchyňskou solí ( 2% tedy 20g/1kg díla). Nechte v nádobě dílo v lednici do druhého dne odležet. Zpracovávejte ideálně po 24 hodinách od zamíchání, aby proběhlo vybarvení dusitanem a masové dílo se zároveň provonělo kořením.Druhý den plníme do sklenic, nebo do střev na paštiky. Tepelné opracování záleží na typu obalu.Doporučujeme dosáhnou jádrové hmoty 70-72 °C.
Složení: sůl max. 32%, česnek, paprika, cibule, cukr, muškátový květ, tymián, majoránka, skořice, koriandr, badyán, hřebíček, anýz, fenykl, pomerančová kůra, nové koření, muškátový ořech, glukozový sirup, dextróza, E316, škrob (nativní), E551, E575, extrakty koření
Obsah sáčku je na 5 kg díla
Hmotnost : 100g
Uschovejte v suchu a chladnu do 25 stupňů C
Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer
Společnost Ramdam, s.r.o. má propracovaný a praxí prověřený systém práce s alergeny, tak, aby jimi nebyly kontaminovány jiné výrobky. Podmínky pěstování a zpracování prvotních surovin a i vlastní výrobní proces, přesto přinášejí rizika spojená s kontaminací výrobků. Touto větou si Vás dovolujeme upozornit na možnou přítomnost stopového množství alergenů v našich výrobcích.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Na víkend řezníkem |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.11 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.