Šunková klobása s medvědím česnekem - Směs koření na klobásy
Kód: 988Detailní popis produktu
Šunková klobása s medvědím česnekem |
kořenící přípravek, sypká směs na klobásy
Co budeme potřebovat: 2,5 kg plece, 2,5 kg boku ( druh masa je na Vaší volbě), 2-3 dcl studené vody, 100g pragandy ( dusitanové soli), kterou můžete nahradit solí kuchyňskou nebo namíchat na polovic
Příprava : Na mlýnku umeleme maso na požadovanou zrnitost 4mm. Do pomleté směsi přidáme koření, které rozmícháme ve 2-3 dcl vody, aby bylo rovnoměrně rozptýleno v díle. Doporučujeme sůl Pragandu, nebo napůl s kuchyňskou solí (2% , tedy 20g/1kg díla. Nechte v nádobě dílo v lednici do druhého dne odležet. Naplňte do střívek velikosti 30-36 mm. Do udírny dejte ideálně po 24 hodinách od zamíchání, aby proběhlo vybarvení dusitanem a masové dílo se zároveň provonělo kořením. Klobásky osušte a vkládejte do předem vyhřáté udírny na cca 70 °C.Udíme asi 7 hodin dozlatova.
Chcete-li si vyrobit tenké grilovací klobásky doporučujeme přidat 18g soli na 1kg díla. Po 24 hodinách v lednici je můžeme přímo grilovat.
Složení: pepř černý, kmín, pepř zelený, koriandr, dextróza, cukr, kvasničný extrakt, medvědí česnek, česnek aroma, extrakty koření Koření neobsahuje sůl
Typ: Klobásky můžeme obohatit plátky sušeného česneku, sušenými rajčaty, vlašskými ořechy, sýrem ( je jen na vaší fantazii, jaký typ klobásek si vyrobíte).
Obsah sáčku je na 5 kg díla.
Hmotnost : 65g
Uschovejte v suchu a chladnu do 25 stupňů C
Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer
Společnost Ramdam, s.r.o. má propracovaný a praxí prověřený systém práce s alergeny, tak, aby jimi nebyly kontaminovány jiné výrobky. Podmínky pěstování a zpracování prvotních surovin a i vlastní výrobní proces, přesto přinášejí rizika spojená s kontaminací výrobků. Touto větou si Vás dovolujeme upozornit na možnou přítomnost stopového množství alergenů v našich výrobcích.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Na víkend řezníkem |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.