Koriandr celý
Kód: 172Související produkty
Dárková sada koření ( Ilustrační foto) V CENĚ VARIANTY: Grilovací koření bez soli Kmínový pepř na maso Bylinkový dresing bez lepku Texas steak Vegánek...
Dárková sada na cesty V CENĚ VARIANTY: ochutnejte náš mix do karavanu, na chatu, na cesty Ryba mořská grilovaná Bylinkové máslo Vaříme na cestách box instantních...
Dárková sada koření V CENĚ VARIANTY: je 18 druhů koření , co nesmí chybět v gurmánské kuchyni a je to vynikající dárek pro muže kuchaře Zvěřina Svatý Hubert Zvěřina Ryba...
Pečená masa, dušená masa, nákypy, dresingyObsah balení: 60g
Dárková sada koření V CENĚ VARIANTY: Bylinkové máslo Špagety Těstoviny Dobrotka z Moravy Dětská masa
Detailní popis produktu
koření jednodruhové plod
Složení: koriandr celý
Kuchyňské použití: Koriandr celý se používá do polévek, dušených pokrmů, kari, opékaných směsí, zeleninových pokrmů, salátů, k rybám a drůbeži, do jogurtů, čatní, a rajčatových omáček.
Obsah balení: 20g
Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer
Společnost Ramdam, s.r.o. má propracovaný a praxí prověřený systém práce s alergeny, tak, aby jimi nebyly kontaminovány jiné výrobky. Podmínky pěstování a zpracování prvotních surovin a i vlastní výrobní proces, přesto přinášejí rizika spojená s kontaminací výrobků. Touto větou si Vás dovolujeme upozornit na možnou přítomnost stopového množství alergenů v našich výrobcích.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Koření |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.02 kg |
| EAN: | 8595599901019 |
| Země původu: | Polsko |
Dárková sada koření V CENĚ VARIANTY: je 18 druhů koření , co nesmí chybět v gurmánské kuchyni a je to vynikající dárek pro muže kuchaře Skořice mletá Kardamom mletý...
Dárková sada koření a výrobků pro domácí dobroty " Na víkend řezníkem " V CENĚ VARIANTY: Paprika maďarská sladká TOP Quality Česnek sušený granule...
Dárková sada koření V CENĚ VARIANTY: Bylinkové těstoviny Rajčatové těstoviny Houbové těstoviny Těstoviny s medvědím česnekem
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
