Kurkumové nudle sváteční
Kód: 279Související produkty
Detailní popis produktu
Kurkumové nudle sváteční
Vařte v osolené vroucí vodě 1 minutu, poté sceďte.
Obsah balení: 200g
Složení: pšeničná mouka, voda, mletá sušená kurkuma 3%, sušená vaječná směs 2%
Těstoviny jsou originální ochucené vaječné sušené těstoviny jejich sytost barev, výrazná chuť i vůně vznikly pouze přidáním sušených přísad. Jejich příprava je velmi snadná, rychlá a těstoviny mají široké využití ve studené i teplé kuchyni, oblíbenost u všech věkových kategorií a v neposlední řadě také využití v jídelníčku zdravého stravování a různých diet díky tzv. pomalým cukrům a poměrně nízké energetické hodnotě. Jsou jedinečné oproti mnoha jiným těstovinám na trhu obzvlášť svým složením z čistě přírodních surovin bez jakékoli chemické přísady. Všechny suroviny jsou pečlivě vybírány s důrazem na kvalitu a pochází z České republiky, čímž podporujeme české výrobce, dodavatele a pěstitele.
V suchém, syrovém stavu mají při správném uchovávání v suchu a temnu min. trvanlivost dva roky.
Tipy na servírování: Uvařené těstoviny lze podávat jako zavářku do polévek i jako příloha k omáčkám, nebo k zapékání, nebo základ k těstovinovým salátům.
Tyto těstoviny získaly ocenění Chuť jižní Moravy 2017 a dále mají označení České cechovní normy, garance kvalitní potraviny pod záštitou Potravinářské komory České republiky.
Výživové údaje na 100g výrobku:
Energie 1497kJ/357kcal
Tuky 2g
z toho nenasycené mastné kyseliny 0,4g
Sacharidy 70g
z toho cukry 3g
Bílkoviny 12g
Sůl 0,3g
Vláknina 3g
Může obsahovat stopy : sója, sezam, hořčice, celer
Společnost Ramdam, s.r.o. má propracovaný a praxí prověřený systém práce s alergeny, tak, aby jimi nebyly kontaminovány jiné výrobky. Podmínky pěstování a zpracování prvotních surovin a i vlastní výrobní proces, přesto přinášejí rizika spojená s kontaminací výrobků. Touto větou si Vás dovolujeme upozornit na možnou přítomnost stopového množství alergenů v našich výrobcích.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Těstoviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.21 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.