Jablečná bábovka se skořicí

Tato podzimní bábovka plná šťavnatých jablek rozhodně nepatří do sorty bábovek “dusivek”. Je krásně vláčná, voní skořicí, vanilkou a jablky.

Určitě ji vyzkoušejte, brzy ji zařadíte do svého repertoáru. je totiž velmi jednoduchá na přípravu a zvládnou ji s vámi připravit i děti.

 

Návrh bez názvu

400 g jablek nastrouhaných na jemném struhadle
300 g polohrubé mouky
140 g třtinového cukru
10 g vanilkového cukru
2 vejce
1,5 dl rostlinného oleje (např. slunečnicového)
1 prášek do pečiva
½ lžičky skořice
1 vanilkový puding

 

Všechny ingredience dobře promícháme v míse a nalijeme do vymazané a vymazané formy. Pečeme na 180 °C přibližně hodinu.

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení