Bramborové špecle
Kód: 1558Související produkty
Detailní popis produktu
Bramborové špecle
Vařte v osolené vroucí vodě 5 - 7 minut, poté sceďte.
Obsah balení: 300g
Složení: pšeničná mouka, pšeničná krupice, voda, vločky bramborové (SO2) 25%, sušená vaječná směs 2%, sůl jedlá jodidovaná
Těstoviny jsou originální ochucené vaječné sušené těstoviny s přídavkem sušených brambor, jejich sytost barev, výrazná chuť i vůně vznikly pouze přidáním sušených přísad. Jejich příprava je velmi snadná, rychlá a těstoviny mají široké využití ve studené i teplé kuchyni, oblíbenost u všech věkových kategorií a v neposlední řadě také využití v jídelníčku zdravého stravování a různých diet díky tzv. pomalým cukrům a poměrně nízké energetické hodnotě. Jsou jedinečné oproti mnoha jiným těstovinám na trhu obzvlášť svým složením z čistě přírodních surovin bez jakékoli chemické přísady. Všechny suroviny jsou pečlivě vybírány s důrazem na kvalitu a pochází z České republiky, čímž podporujeme české výrobce, dodavatele a pěstitele.
V suchém, syrovém stavu mají při správném uchovávání v suchu a temnu min. trvanlivost dva roky.
Tipy na servírování: Uvařené těstoviny lze podávat jako příloha k omáčkám, posypané mákem nebo perníkem nebo k zapékání s omáčkami
| Energie | 1486kj/355kcal |
| Tuky | 1,4g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2g |
| Sacharidy | 73g |
| z toho cukry | 4g |
| Bílkoviny | 11g |
| Sůl | 1,9g |
| Vláknina | 3,23g |
Může obsahovat stopy : sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer
Společnost Ramdam, s.r.o. má propracovaný a praxí prověřený systém práce s alergeny, tak, aby jimi nebyly kontaminovány jiné výrobky. Podmínky pěstování a zpracování prvotních surovin a i vlastní výrobní proces, přesto přinášejí rizika spojená s kontaminací výrobků. Touto větou si Vás dovolujeme upozornit na možnou přítomnost stopového množství alergenů v našich výrobcích.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Těstoviny |
|---|---|
| Záruka: | 2 roky |
| Hmotnost: | 0.31 kg |
| EAN: | 8595599903273 |
Výpis hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.



